Kittenbeleid Thivoedone

thivoedone pootjeHome   thivoedone pootjeCattery  thivoedone pootjeMannen   thivoedone pootjeDames   thivoedone pootjeAlles over Kittens  

thivoedone pootjeRegenboog  thivoedone pootjeInformatie   thivoedone pootjeGastenboek  thivoedone pootje Contact   thivoedone pootjeHerplaatsers thivoedone streep

                        Kattenbeleid:

Vanaf week 4 mag de moeder en kittens kraambezoek ontvangen en bent u van harte welkom om kennis te komen maken.
Vanaf de 15e week mogen de kittens verhuizen naar hun nieuwe personeel.
De kittens zijn dan optimaal en liefdevol gesocialiseerd in huis en groeien op met het gezin.
Ook zijn de kittens volledig geŽnt  ontwormd, gechipt en krijgen ze een Europees paspoort, koopcontract, gezondheidsverklaring van de dierenarts en een voor de liefhebbers eerst mooie kopiestamboom/pedigree mee.
Ook zal er een leuk uitgebreid kittenpakket voor elk kitten klaar staan gevuld met speeltjes, een informatiemap, voer, snacks en een persoonlijk cadeautje.


Indien u interesse heeft in een kitten kunt u altijd vrijblijvend komen kijken vanaf de 4de week maar eerst even bellen of het kan.
U kunt  gerust  vanaf geboorte bellen om een kitten in optie laten zetten.
Een kitten wordt pas gereserveerd zodra er een aanbetaling is gedaan en een contract hebt getekend het kitten is dan volledig van u.

Een kitten van ons kost voor de liefhebber zie kitten prijs   en wij vragen bij het reserveren van een kitten een aanbetaling van € 475,- . Mocht de verkoop vanuit onze kant niet kunnen doorgaan, krijgt u deze aanbetaling in zijn geheel retour. Uiteraard annuleren wij de koop enkel als het niet verantwoord is het kitten aan u te verkopen. Denk hierbij aan ziekte of vroegtijdig overlijden van het kitten. Mocht u na aanbetaling van de koop afzien, retourneren wij niet het aanbetalingbedrag. Het aanbetalen dient tenslotte dat u weet dat het kitten aan u alleen zal worden verkocht en voor ons zodat wij weten dat het kitten al voorzien is van een nieuw thuis.

Voor fokkers ligt de aanschafprijs en aanbetalingbedrag hoger (op aanvraag)


Wanneer u bij ons op kittenbezoek komt, vragen wij u om op deze dag niet eerst bij een andere cattery op bezoek te gaan in verband met infectiegevaar voor onze kittens. De poezen en katers waar wij mee fokken zijn allemaal volledig getest en gezond verklaard door de dierenarts.
Alle testresultaten kunt u inzien tijdens het kittenbezoek.

Wanneer u uw kitten vanaf de 13e / 15e week komen halen, wordt het koopcontract afgetekend voor ontvangst
Uiteraard kunt u het contract en alle testen vooraf al doorlezen tijdens uw 1e kittenbezoek. De kittens worden alleen verkocht met een koopcontract, zowel voor een liefhebber als voor een fokker.
De verkoopprijs verschilt wel voor liefhebbers en fokkers. Met liefhebbers katten mag ook geshowd worden. wilt u weten wat wij waarom wij dit vragen voor onze kittens kijk dan even bij 
De prijs van een kitten


Een kitten wordt enkel alleen verkocht aan mensen die we hebben leren kennen,
een bezoek aan de Cattery is mogelijk na een afspraak per telefoon of per mail.
Zo kunnen wij een beeld krijgen van waar en bij wie onze kittens terechtkomen,
maar ook het kitten kan kennismaken met zijn eventuele nieuwe personeel.
Het moet van beide kanten klikken!

Voorkeur:
Een kitten dient in een omgeving terecht te komen waar tenminste ťťn andere dieren aanwezig zijn of waarbij de eigenaar voldoende thuis is. Mocht u een kitten gereserveerd hebben bent u bij onze Cattery altijd welkom (indien mogelijk is om de 4 weken ) vaker langs te komen bij uw kitten. Dit om langzaam te wennen aan elkaar en hoe leuk is het om uw kitten te zien opgroeien bij de moeder?! 


Mochten er geen kittens meer beschikbaar zijn en bent u geÔnteresseerd in een van de geplande combinaties, dan kunt u altijd van te voren contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan op de wachtlijst plaatsen. De eerste heeft ook de eerste keus, vermeld hierbij wel of het om een katertje of een poesje gaat.


Voor meer informatie, neem gerust even contact op.

http://www.thivoedone.nl/thivoedone streep

Voor het kopiŽren en/of gebruiken is uitdrukkelijke toestemming nodig. Je kunt hiervoor contact opnemen met de cattery.

Alle bestanden (foto's, plaatjes, logo's etc.) die op deze site vermeld staan, zijn tenzij anders vermeld- eigendom van cattery Thivoedone

copyright© 2004 webdesign Netty Schipper   thivoedone@hotmail.com