Home   Cattery  Mannen   Dames

thivoedone pootjeHome   thivoedone pootjeCattery  thivoedone pootjeMannen   thivoedone pootjeDames   thivoedone pootjeAlles over Kittens  thivoedone pootjeRegenboog  thivoedone pootjeInformatie   thivoedone pootjeGastenboek  thivoedone pootje Contact   thivoedone pootjeHerplaatsers   thivoedone streep

THIVOEDONE

Wij  zijn  Theo en Netty  en wonen in het hoge noorden van Noord-Holland in Den Helder. Onze oudste zoon Edo met zijn gezin en  jongste zoon Ivo en zijn gezin wonen ook in Den Helder

In Januari 2004 overleed onze golden retriever van 12 jaar aan een hartaanval. Wij konden er niet aan wennen dat het erg stil was in huis.   als je thuis kwam werd je ook niet meer begroet door hem.

We hebben al nestjes gehad van onze HTKtjes en dat was erg leuk.

Na 2 maanden hadden we besloten dat we een Maine-Coon  wilden.  Op 7 April 2004 kwam het eerste poesje bij ons in huis het was wel een kruising van een Maine Coon en een heilige Birmaan. Ze had heel veel weg van een Maine Coon en daar was dus het virus waar je niet meer van af komt.  Na een aantal maanden wilden we toch een ras echte Maine Coon en zijn we op zoek gegaan op het internet. We wilden heel graag een kater.  Na een afspraak gemaakt te hebben op 10 juli 2004 kwamen we bij de mensen thuis en dan kunnen de kittens je toch heel erg verrassen er was geen klik met katertjes, ze hadden er 4 er was wel een klik met een erg mooi meisje en wat doe je dan? Ze bleek ook al 15 weken oud te zijn we mochten haar meenemen. Ze heet Mosi Kudeltails en we noemen haar Shanty.

Op 6 Augustus  mochten we ook een mooi Zwart zilver katertje met wit bij ons begroeten. Hij was 14 dagen jonger dan Shanty en Micay zoals wij hem noemden was erg rijp voor zijn leeftijd. Met zijn 5 maanden wilde hij Shanty al dekken en dat was dus veel te vroeg, helaas overleed hij toen hij 1,5 jaar oud was. Shanty kon hij dus niet meer dekken.

Wij keken af en toe nog op het internet en daar kwamen we een witte Maine Coon tegen van 1 jaar het is toch niet te geloven dat als je gek bent van wit dat je dat zomaar tegen komt. Wij nog die zelfde avond heen en het klikte ook nog goed.  Ze bleef haar naam Luna houden omdat we dat een mooie naam vonden.

Nadat we ons hadden aangemeld bij Neocat  moesten wij nog een naam bedenken  we hebben toen nadat er 5 namen waren afgewezen, onze namen bij elkaar gezet TH van Theo, onze zonen IVO en EDO en de NE van Netty dat maakt samen THIVOEDONE en die werd goed gekeurd en zo begon onze hobby Cattery met deze naam.

In 2005 kwam er uit breiding door middel van een eigen dekkater Zuko, een kater voor Luna en Shanty.

 

Wij wensen u veel kijk plezier op onze site

                                                                                       

Vriendelijk Groeten        Theo en Netty  Schipper

thivoedone streep

Voor het kopiŽren en/of gebruiken is uitdrukkelijke toestemming nodig. Je kunt hiervoor contact opnemen met de cattery.

Alle bestanden (foto's, plaatjes, logo's etc.) die op deze site vermeld staan, zijn tenzij anders vermeld- eigendom van cattery Thivoedone

© gemaakt door Netty Schipper  thivoedone@hotmail.com