Nikki 07-01-13 22:37:28

Hallo Netty en Theo wij zijn enorm blij Kané in ons midden te hebben hij is hééééééééééééééééééééééééééééél lief, praat tegen me,komt in mijn armen slapen,eet als een wolf, spint dat het huis davert, is erg aanhankelijk, kortweg de ideale gezelschapskat. We wachten tot er telkens 1tje bij is die ons hartje steelt want we komen er nog 2 a 3 bijhalen dat wou ik je alvast melden. Bedankt om de fijne kater!!!!! Groetjes, Nikki (België)

 Gitte Holgaard 25-06-12 11:56:24

Hi Netty
I love your website. wonderful colors of the kittens.
hugs from Denmark

Susanne Weyrauch 14-04-12 13:12:00

Gratulation zu diesen tollen Kitten.Freue mich schon auf neue Bilder

 Hanne 13-04-12 23:22:50

Hello
so your lovely picture on Facebook, and had to promptly enter and look at your website ..
And will then be a message of thanks to looked at your beautiful cats that are r a delight for my eyes .. smiles .. will apply myself to follow the lovely litter ..

Best regards Hanne

 Bettina Sachse 13-04-12 22:59:06

Congratulations!!!! I'm thrilled for your wonderful kittens!!! All the best for the new born babys and their mom Rowena
Greetings from Germany
Bettina and the Savincoons

 Orsogna Vincenzo 09-03-12 19:58:17

hallo,
bin durch zufall auf ihre homepage gelandet,
ihr habt wunder schöne maine coon Compliment.
alles gute für die weitere zucht.

Liebe Grüsse

Fam, Orsogna

 Alma and Arunas 03-03-12 10:57:24

Hello, my dear Netty
Thank you very much for the nice message in my website ...
Your cats are very beautifull and nice website !
I wish you all the best
Alma and Arunas from Lithuania
Many kisses from us to you
www.emilitacoon.lt

tilly broers 14-02-12 15:35:34

Hai Netty en Theo,
Weer eens tijd voor een berichtje. Wat hebben jullie weer prachtige foto's van de poezen en katers.
Met Zuko (en met ons) gaat alles goed. Zuko heeft net weer de jaarlijkse stempel gekregen. Hij zag er volgens de dierenarts goed uit, mooi gebit, 9.6kg, heldere oogjes en nog steeds vreselijk lief en aanhankelijk.. Jan zegt ook steeds: zo'n stel (Gimly en Zuko) krijgen we nooit weer. Ook hij is gek op hem.
Ik ga er van uit dat alles goed met jullie gaat. Tot een volgende keer. Liefs van Tilly Broers en de hele (beesten) familie

Enno, Yvonne en Louise 29-11-11 11:42:03

Hoi Theo en Netty,
Een berichtje uit Wervershoof, hier gaat alles prima, de dames slapen regelmatig in een soort innige verstrengeling en kunnen ook flink met elkaar aan de haal gaan. Buiten spelen is ook een favoriete bezigheid, dat leverde bij Rhanya wel wat extra werk op, maar met behulp van een proffesionele trimsalon is dat ook verholpen, haar vacht is nou eenmaal veel dikker en langer dan die van Yinka.We zijn nog steeds zo gelukkig met ze!Hopelijk gaat het jullie ook goed, en wat een prachtige poesjes hebben jullie erbij...Vooral Dan-shu steelt de show!!!Veel groetjes Enno, Yvonne, Louise, Rhanya en Yinka

tilly broers 24-10-11 12:42:44

Hai Netty en Theo,
Ik heb net vol belangstelling jullie verhaal over het begeleiden van de geboorte en het verzorgen van de kittens gelezen. Wat ontzettend leuk en leerzaam.
Met zuko gaat het nog steeds uitstekend. We hebben hem even moeten laten scheren want er waren behoorlijk wat klitten bijgekomen. Hij is ook zo veel buiten en voor je het weet zit er een klit en hij heeft het soms te druk om zich te laten kamme.
Ook heb ik volgens de trimmer de Furminator te vaak gebruikt, daar gaat het haar juist van klitten, zegt ze. Misschien een tip om door te geven.
Maar het is nog een geweldige kat, verandert eigenlijk nooit: lief, aanhankelijk, grappig en af en toe net een hondje: wil ook uitgelaten worden.
Lieve Netty en Theo geniet nog lang van jullie cattery.
Liefs van Jan Tilly, Suzanne, Zuko, en de andere dieren.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage